Dekoratif Taş Dokuları


Mekanlarınızda hayal edebileceğiniz tüm dokuları üretmeye çalışıyoruz. Doğal, Güçlü, Modüler, Sanatsal, Eski, Modern kısacası her tarza uygun bir stonewrap kültür taşı bulacağınıza eminiz.

Sağlam Kalelerin güçlü duvarlarını anımsatan Stonewrap Masso Kültür Taşı, köşeli ve iri yapısıyla mekanlarınıza ayrı bir güç katıyor. Derzli ve yığma modeli ile uygulanabilen Stonewrap Masso Kültür Taşı altı farklı renk seçeneği ile her türlü mekanlarınıza uyum sağlar.

Kum taşlarının dokusunu andıran Stonewrap Atlas Kültür Taşı, düzensiz şekli ile derzli ve yığma şeklinde döşenebiliyor. Altı farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkan Stonewrap Atlas Kültür Taşımızı özellikle yığma döşeme şeklinde ile tavsiye ediyoruz.

Anadolunun değişmez taş dokusu olan kayrak taşının keskin yapısına sahip Stonewrap Cappadocia Kültür Taşı, altı farklı renk seçeneği ve üç farklı döşeme şekli ile karşımıza çıkıyor. Derzli, Düzenli Yığma ve Düzensiz Yığma döşeme modelleri ile mutlaka denenmeli. Mekanlarınıza inanılmaz değer katacağına çok eminiz.

Atlas, Masso, Cappadocia taşlarının hepsinin etkisini Stonewrap Rupe Kültür Taşı nda görebilirsiniz. Bir Kır Evi veya bir Dağ Evi inşa ettiğinizi düşünün, tekdüzelikten uzak, doğal, etkili, güçlü… Altı farklı renk seçeneği ile yığma ve derzli uygulama ile bu etkilerin hepsini Rupe ile yaratabilirsiniz.

Hem modern tasarımlarınızda hemde geleneksel mekanlarınıza uyum sağlayan Stonewrap Sierra Kültür Taşı, zengin renk seçenekleri ve üç farklı döşeme şekline sahip. Kayrak ve Cappadocia Taşı gibi, Derzli, Düzenli Yığma ve Düzensiz Yığma şeklinde mekanlarınıza eşsiz güzellikler katacaktır.

Eski taş yapılarda ençok kullanılan formlardan birisi olan Stonewrap Tabula Kültür Taşı, geleneksel ve tarihi dokuyu birebir yansıtır. Özellikle derzli uygulamalarda çok başarılı sonuç vermektedir. Kayrak ve Cappadocia Taşlarımız ile harmanlandığında görsel şölene hazır olun.


İri ve düzensiz yapısı Stonewrap Matera Kültür Taşı nın doğasında var. Beş farklı renk seçeneği ve derzli döşendiğinde diğer taşlarımız ile harmanlanarak mükemmel sonuç verir.

Adını güçlü ve keskin hatlarından alan Stonewrap Tudor Kültür Taşı, eski taş ustaları tarafından özenle şekillendirilmiş gibi geçmişin izlerini taşır. Sağlamlığı ve Kalıcılığı simgeleyen Tudor altı farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor.

Ege kıyılarının özellikle Alaçatı’nın geleneksel yapılarını en iyi yansıtan Stonewrap Troy Alaçatı Taşı, zarif ve hüzünlü dokusu ile duygusallığın simgesidir. Tuğla serilerimizden özellikle Terra ile harmanlandığında mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Dört farklı renk seçeneği ve derzli döşeme tekniğinde tüm derz renkleri ile uyum sağlar.

Modüler Yapısı tüm ustalarınıza uygulama kolaylığı sağlar. Stonewrap Altamura Kültür Taşı, hafif murçlanmış kenarları ile eski taş ustalarının izlerini yansıtır. Yığma döşeme modeli ile uygulanır.

Modüler döşeme şekli ve yüzey dokusu ile modern yapılarınıza inanılmaz uyum sağlayan Stonewrap Petra Kültür Taşı, yığma döşeme şeklinde ve dört farklı renk seçeneğindedir.

Derin ve sarp dokulu kanyonların yüzeylerinde binlerce yılda şekillenmiş taşların izlerini taşıyan Stonewrap Grand Canyon – Stonewrap Derin Kanyon Kültür Taşı, doğanın sert ve keskin yüzünü vurgular. Dört farklı renk seçeneği ile derzli ve yığma şeklinde uygulanabilir.

Nehirlerin, Akarsuların törpüleyip şekillendirdiği iri kayrak yapısındaki Stonewrap Volga Kültür Taşı, üç farklı renk seçeneği ile derzli ve yığma döşeme modeli ile yapılarınıza akarsuların ruhunu taşımanıza yardımcı olur.

Dağlardaki benzerlerinden ayrılarak nehirlerde şekillenmiş taşların dokusunu yansıtan Stonewrap Natilus Kültür Taşı yumuşak hatları ile doğanın içerisindeki yapılarınız için ideal bir kaplama taşıdır. Altı farklı renk seçeneği ve derzli döşeme şekli ile havuz kenarı ve bahçe duvarı kaplamalarınız için eşsiz bir seçenektir.